Tuesday, August 26, 2014

Babyshower

Mahan en ollu aikomassa edes mitaan Baby showerita pitaa tai jarkkailla, ihan vaan sen takii et ei taal meille ees mahtuis ku olkkari on edelleen taynna kaikkee soittimista aanitysjuttuihin...; rumputorni ja kitarat ja kosketinsoittimet jne pitkin poikin ja ei jotenki muutenkaan oikeen innostanu. En ma ees oo ite koskaan ollu kenenkaan babyshowereissa ni tiie mita siel kuuluu edes teha.
Tosin nyt mulle selvis et kai se on vahan samantapanen ku meilla Suomessa ristiaiset / nimenanto juhlat. Mut taallahan ei niin ristiaisia harrasteta (vaikka onki ihmiset paljon eneman uskovaisia kun esim Suomalaiset) mut kun taallahan nimi annetaan suoraa Sairaalassa ku vauva syntyy.

No olin sitte sen yks ilta hoitamassa Ava ja Leoo, ku host vanhemmat meni leffaan, niin sit sen jalkeen host aiti kyseli et millon ma pidan mun baby showerin ja olin vahan silleen et No en ma varmaan mitaan aijo kylla jarkkaa... Niin sit se sano et "Im happy to host it at our house",
ja siit se sitte lahtiki, et host aiti jarkkas mulle babyshowerin.
Lahetin sitte tallassia kutsuja :)

Heard the forecast?
A baby is predicted, but first there will be a shower!
Please join us at a Baby Shower in honor of our soon to born baby girl


Sunday, August 10th, 2014
12:00 p.m - 3pm
Hosted by Bonacci family

Alameda, California

Please let us know "weather" or not you can attend.


Hankittiin Juan kanssa kakku, ja ma tein tallassii karkki tuttipulloja :D mut muuten sitte host aiti teki kaikki ruuat ja tarjoiltavat ja oli kylla niin hyvaaa!





Sit me registeroidyttiin Targettiin (mika on siis semmonen tavaratalo mista saa melkeen kaikkee... voisin ehka suomessa verrata sita johki Anttilan tapaseen.. tai melkeenpa johki Prismaan, tosi taal ei oo niin paljon ruokaa myynnissa. Mut anyways, niin tehtiin sinne Baby gift list, eli mita toivotaan lahjaks :D ei me muuten totakaa oltais tehty mut kaikki vaan kyseli listaa, ni pakko han se sit oli ku kerran tapana :P

Mut oli kyl hauskaa meil J kanssa, ku saatiin tuolt Targetista kateen semmonen kasi-skanneri, mika siis lukee viivakoodeja. Ni sit vaan kaveltiin ympari kauppaa ja skannattii vaa kaikkee mika naytti kivalle ja tarpeelliselle :D
ja sit ku oltii valmiit ni itse taa Target kauppa anto meille baby lahjan.



Siin tuli siis muutamia NewBorn vaippoja, ja vipes, ja tuttipullo ja tutti.

Vieraita oli siis mun kavereita; Leti, Mai, Mariana ja Sabrina. Ja sit oli Juan sisko Consuelo ja sen mies ja 2 lasta, Jean ja Kevin. Ja sit tietty host vanhemmat ja Ava ja Leo :) Ei siis hirveesti porukkaa. Juan kyl kutsu senki kavereit mut ei kukaan paassy tai tullu.
Tosin jalkeenpain ollaan kyl nahty 2 sen kaverii joitten piti tulla mut niil tuliki jtn muuta menoo ja saatiin lahjat :P



Sit meil oli muutama leikki keksittyna.
Host aiti jarkkas yhen ja ma sitte kolme.
Host aitin peli oli silleen et piti arvaa 7 eri vauvan ruokaa mita missaki purkissa on, joko maistamalla tai haistamalla :D ne siis oli vahan niinku bona-purkkeja/lasi purkkeja, ja sit piti arvaa paperille et mita niissa on. Kukaa ei saanu kaikkii oikein haha.

Sit mul oli yks semmonen et taytin yhen tuttipullon pienilla M&M karkeilla, ja sit niitten piti arvaa et kuin monta karkkii siel sisalla on, ja lahimmaks paassy voittaa :D meni vahan hassusti ku kaikki arvas jtn tyylii 50, ja siel sisalla oli oikeesti 109 :D ja me vahan arveltiin J kanssa ettei kukaa arvaa noin paljoo, koska kysyin kotona J:lta iteltaa et paljon se luulee et siel on ni se sano et 55 :D ni sit se osallistu kans tohon kilpailuun ja vinkkina laitto et 99, mut siltikaan kukaan ei ottanu vinkista vaarii ja arvannu yhtaan enempaa. hah.

Sit kolmas juttu oli et kaikki istuu piirissa ja sit musiikin soidessa piti kierrattaa semmosta yhta kestovaippaa aina seuraavalle ja sit kun musiikki loppuu ni sit se kenen kateen se vaippa jai, ni joutu pois pelista. Ja sit aina rinki pienenee niin kauan et enaan on 2 jalel ja sit se voitti kuka jai ilman vaippaa lopuks.

ja sit kolmas oli, ku ma piirsin vauvan kuvan, ja sit tutin mika piti saada sen vauvan suuhun. Vahan niinku kaikki tietaa lastenkutsuilta leikin "Aasin hantaa" et pitaa saada se hanta oikeeseen paikkaan aasilla, ja kuka on lahinpana ni voittaa. No meil oli sama mut vauva ja tutti keskelle suuta :D lol

Ja sitte ma sain availla lahjoja. Hyvin oli kaikki ostanu meian toivomus listalta targetista :D ku meil on jo aika paljon vauvan vaatteita, ja kun mun sisko suomessa ompelee mulle "aitiyspakkausta", ni sielta tulee koht laja ihania uniikkeja vauvan vaatteita mita ei sit kellaan muulla ainakaan oo <3, ni ei laitettu mitaan vaatteita toivomuslistalle. Saatiin yks kallis ja hyva vauvan kantoreppu, tai rintareppu, mika lie, en ees tiie miten sita kutsutaan. Ja sitte saatiin valokuva albumii ja vaippoja ja autoon semmonen ikkunien suoja ettei paahda aurinko paalle ja kivasti pimentaa, ja sit saatiin lahjakorttii jne..
No sit ku olin avannu lahjat ni sit enne ku vieraat sai luvan lahtee ni niien piti kirjottaa meille "Baby predictions" eli siis Vauva ennusteita. Ja oltiin siis  J kanssa ite tehty ja printattu noi kysymykset, esim. minka variset hiukset ja silmat silla tulee oleen (ku ottaa huomioon et ma oon ihan vaalee ja J on tummempi) ja paljon painaa, ja millon se syntyy, ja mita neuvoja ne antais for new parents :) kaikkee tommost. Saatiinki kivoja vastauksia hihi.



3 comments:

  1. Oi jospa oisin saanut olla mukanaa.. <3

    ReplyDelete
  2. Sounds fun ! mun mielestä kyl ristiäiset on ehkä vähän kivempi tavallaan kun sillonhan kaikki sit näkee sen vauvelin... mut tavallaan kiva saada jtn tarpeellisii juttuja etukäteen.. Anyways ihanat kattaukset!

    ReplyDelete