Sunday, August 31, 2014

synttarit

mun synttari aamuna aiti soitti skypessa ja onnitteli ja voivotteli et oi voi kun pikku ella on jo 24 :D etta en ma enaan niin pieni oo.. vaikka kai ma oon aina meian perheen vauva, hah.

Sain J:lta lahjaksi tammossen hajuveden ja bodylotionin.


ton boxin sisalla oli tammonen ihana teksti.


On kylla ihanan tuoksunen toi hajuvesi etta ihan vie jalat alta :)
sit sain viel jotain kasvojen hoitotuotteita, ku kosteusvoidetta ja kuorintaa, ne on tolta samalta merkilta.

Sit me lahettiin ajaan puolenpaivan aikaan San Franciscoon J kanssa, kun sanoin sille tas yks paiva iha ohi mennen et haluisin menna syomaan Hard Rock Cafeseen, mika on taal SF, ku en oo ikina kayny siella aijemmin. Tai no oon, mut vaan siin ovella ja missa ne myy kaikkii Hard Rock kamaa ja vaatteita jne. Ni J oli sit paattany et se vie mut sinne synttareiks. Paastiin sinne sitte ja vietiin auto parkkiin. 9$/tunti makso parkkis :O mut kaikki tien varret oli ihan taynna,.. kai nyt ku oli sunnuntai paiva. Sit kopoteltiin sinne Hard Rock cafeseen. Se on siis at Pier 39.
Varattii poyta ja kesti 15min et vapautu meille ja sit paastiin syopottelee. 


Tilattii molemmat ribsii ruuaks ja sit drinksut :) alkoholittomina tosin, mut oli kyl niin nannaa.







Oli kyl ihan kiva paikka, vaikka aika "tavallista" ruokaa siel oli, eika se hirveen kalliskaan oo. ainut mika ehka oli, ni siel on aika lujalla musiikki et joutu puhuu tosi kovaa jos halus kuulla jotain.
Me saatiin sit noi drinksulasit mukaan, ku siel voi tilata silleen et sen lasin saa niinku "matkamuistoks", mut sit se tietty maskaa vahan eneman ku normisti. Mut on se silti halvempaa ku jos menis ja ostais tuolt HRC myymalasta saman lasin.
Ja eihan sita lasii mitenkaa likasena tarvinnu mukaan ottaa, ku voi menna kuitin kanssa sinne myymalaan ni ne antaa sit sielta ihka uuden mukin paketissa.

Meil tuliki sit kiire lahtee eika ehitty ees jalkkareit syoda ja mitaan kavella ja kattela ympariinsa tuol pier 39 laheisyydessa, ku piti ehtii kotiin ennen ku J oli menossa toihin.
No oltiin sit siel parkkihallissa ja siel sais 1h ilmatteeks parkkeeraa jos on ollu syomassa jossain ravintolassa siin lahella (semmonen soppari niil siis on), no mehan oltiin mut ne sano et tarvii leiman siihen autoparkki lippuun sielta ravintolasta missa on ollu syomassa ennen ku voi saada sen alen. No J sit lahti akkii juoksee sinne raflaan takasin ja hakeen sita leimaa ja ma sit vaan venasin silla aikaa. Sit se tuli takas ja sano et ne olis tarvinu laittaa se leima siihen parkkilippuun itseensa, ja sehan oli mulla laukussa tallessa, eika siis J:lla, ni ei me sit saatu mitaan leimaa eika ollu enaa aikaa juosta sinne takaskaan... eika kelvannu et ois vaan nayttany kuittii todistukseks et oltiin syomassa. poh. No lahettiin sitte akkii ajaan Bay Bridgelle pain, mut voi vide kun oli ihan jarkky ruuhka, vaikka otettiin osa matkaa lapi Cityn yks oikoreitti, ni silti kaikki tiet ja liittymat mitka oli menossa Bay Bridgelle oli ihan tukossa... oltiin siin sit yli puol tuntii yrittamassa paasta ees koko sillalle ja oli enaa 45min J ois alkanut tyot. Ku oltiin jo paatetty et se ois heittay mut vaan alamedaan, eika ajanu meille asti ( ku kumminkin olin menossa illaks ulos kavereiden kaa), mut sit alko pahasti nayttaa silta ettei J kerkeis alamedaankaan ajaa ja sit viel takas koko silta ja lentokentalle. Ni ma sit kekkasin et se voi jattaa mut vaan Bart asemalle ja meen sil bart junalla Fruitvale asemalle Oaklandiin, ja sit soitan Letin hakeen mut sielta. 
Niin me sitte tehtiinkin ja meitsi joutu meneen Bartilla. yaiks! ma viel nii inhoon niit, enka ees muista millo viimeks oisin kulkenu muisella kapustuksella ku kaikin keinoin valttelin, ihan vaan sen takii ku joutuu jaada Oaklandissa pois.. ja ku mua sattuu korviin ku se menee nii lujaa veden alla.
No ostin sit lipun ja 7min jouduin venaa seuraavaa bart junaa mika meni oikeeseen suuntaan.
Tietty se oli sitte ihan taynna ja ma jouduin seisoo siel nii ja pitaa kiinni pylvaasta. Eika kukaan voinu antaa paikkaansa talle raskaana olevalle synttrari sankarille #OaklandPPL !!!
Ma viel seisoin semmossessa kohdassa penkkien edessa missa on penkkien ylapuolella kyltit etta ne paikat on tarkotettu Vanhuksille/Pyoratuoli ihmisille/raskaana oleville, eika ees auttanu vaikk niita mulkoilin :D sit ku txtailin J kanssa ja sille just valitin et oon seisonu jo melkeen koko matkan ku kukaan ei voi nostaa persettaan, ni sit yks naikkonen nous siit penkista ja tarjos sita mulle. Ja minahan menin istumaan ku jalkopohjissa jo tuntu.
No meni se matka sit ihan hyvin, jain pois Fruitvale ja sitte ottelin hetken et Leti saapu nappaan mut kyytiin. Sitte mentiin hakeen Sabrinaa (se on siis se uusin aupair mun host perheella). Pimpotin ja ku S tuli avaan oven ja ava ja leo oli siin ovella kans ni ne vaan syoksy halaamaan <3 awww. Sit host vanhemmatki tuli sinne ovelle ja vaihdettiin siin sit kuulumiset ja ne halas kans ja onnitteli, ja sit haippastiin.
Meian oli tarkotus menna syomaan, mut ma olin just jo syony, ni en halunnu syoda ku korkeintaa jalkkarii, ni annoin sit tyttojen paattaa mihin mennaan, vaik ne intti et mun pitaa paattaa ku o kerra mun synttarit. No mentiin sitte Cheesecake factoryyn ku siel on ainaki hyvat jalkkarit :D
Leti sit ajo meiat Walnut Creekiin ja siel CF. Jonutus aika oli 45min ni mentiin siks aikaa Forever21 vaatekauppaa. Vahaks oli kaikkee kivaa, mut ma nyt en viiti ostaa mitaan ku en mihinkaan ees mahtuis masuni kaa, ja en haluu ostaa mitaan mamma-vaatteitakaan enaan ku viimisia viikkoja mennaan.
No sit lopulta saatiin poyta ja tytot tilas ruokaa ja ma vaan soin muutaman "alkupala leivan" mita ne tarjoilijat aina tuo siihen poytaan ilmatteeks :D
Sit ku ne oli syony ni tilattii juustokakut ja Leti sano sille meian tarjoilijalle et mul on synttarit ni sit ku ne toi ne kakut ni meitsi sai puhaltaa kynttilan ja laulut paalle :D

Ei nyt oo hirveen hyva kuva taa, ku kannylla pimeessa otettu, ja olin jo poistanu paremmat versiot tasta vahingossa. Mut oli kyl nii hyvaa kakkuu taas kerran. en kyl jaksanu syoda kaikkii ni otin sitte boxissa loput mukaan. Sit lahettiin kotia kohti ja L heitti mut kotiovelle asti ja sit ne ajo viel takas alamedaan.
Sain Letilta lahjaks yhen huulikiillon, ja jotain suihkusaippuaa ja korvikset, ja sit se snao et ne on sen takii etten saa rupsahtaa vaikka onki vauva kohta kans :D hahaa





1 comment:

  1. Hei, mä oon kans käynyt siellä SF Pier 39 Hard Rock Cafessa :P

    ReplyDelete