Thursday, July 17, 2014

July 4th

Menin aamusta Alamedaan kun siella jarjestetaan joka vuos 4th of July paraati (taa oli nyt mun kolmas kerta ku olin sita kattomassa) ja ku Leti, Mai ja Andrea oli menossa sita kans kattoon.
Aika samoja juttujahan siel oli ku muinakin vuosina :P





Sit lahettiin kyl pois jossain puolessa valissa, eli 12 aikaan ku oltiin ostettu liput kattoo Brazilia vs Colombia futis pelii, ni yhteen ns. leffateatteriin (mut toi oli siis paljon siistimpi ku tavallinen leffa paikka, siel oli sohvia penkkeina etc), ja kun se oli Oaklandin puolella ni pakko oli lahtee aijemmin. Sit viel ku nii paljon kaikkii teita oli suljettuna ton paraatin takia ni piti menna kiertoteita.

(((Arrgggg pakko sanoo tahan valiin et inhoon tata blogin kirjottamista ku aina ku oon tata tekemasta ni sit jostain kumman syysta vahingossa kai painan jtn nappii et puolet textista muuttuu siniseks ja ennen ku huomaankaan ni mita ikina seuraavaks painan, ni sit se kaikki teksti katoaa taivaan tuuliiiiiiin. Niin arsyttavaaa. Kerranki ku oisin jaksanu kirjottaa ni en kylla uusiks jaksa, joten nyt tulee taas sellanen pika versio kaikesta, puff))))

Paastiin sitte perille ja Juan oli jo siella. Se ei halunnu tulla aamulla paraatiin ollenkaa ku samaan aikaan tuli joku muu futis peli telkusta ni se mielummin katto sita.
Oli loppuun myyty ja ne kaannytti jengiii ovilta veke. Meil oli onneks liput ku L oli hankkinu ne jo aijemmin.
Me mentiin istuun ylos parvelle sohville, sielt naki tosi hyvin. Meian ja tyttojen lisaks tuli Mariana ja Umer (umer oli kans samas ESL koulussa ku minakin, ja se on siella vielakin, ja siel se tapas Marianan, ja ne on nyt niinku yhessa :D must on nii huvittavaa ku Umer aina flirttaili kaikkien uusien tyyppien kaa keta sinne meian luokalle aina tulikaan :D se on ite Iranista... ja Mariana on siis Columbiasta. Sit oli kans Migel (mexico) ja Maria (mexico), ne kans tuolt koulusta, makin tunnen ne kaikki. Oli hyva peli, vaik L kaviki ihan kuumana mita tapahtu Neymar:ille, ja sit viel ku Mariana on Columbiasta ja L Braziliasta :D taytyy kyl sanoo etten oo ikina nahny L nii kayvan kuumana, taitaa noi brazzit oikeesti ottaa ton fudiksen vahan liian tosissaan..

No sit illalla meian oli tarkotus menna San Franciscoo kattoo ilotulitusta kaikki yhessa, mut ei se nyt mennykkaa ihan putkeen, ku mentiin autolla, meitsi ajo, ja oltiin Cityssa 7pm aikoihin ja ilotulituksen piti alkaa 9pm... ni melkeen toi koko 2h etittiin vaan parkkipaikkaa, eika edes mistaan lahelta ku ajateltiin et kavellaan sinne pier39, mut ei loytyny niinku mistaaan. Ja sit loppujen lopuks Andrea ja Mai hyppas kyydista ja lahella Lombard Street, et ne juoksee sinne satamaan ku kello oli 8:55pm.. ja no me sit paatettii et lahetaan vaan kotia ku ei mistaan loydy parkkipaikkaa, eika parin tunnin takii haluu maksaa 35$ parkkihallimaksuu, viel ku J piti menna 2am yolla toihin..... ni lahettiin sitte ajaan kotia pain ni meil kaviki sitte tuuri ku oltiin just ajamassa Bay Bridge, kun se ilotulitus tuli ni nahtiin koko show sielta sillalta. :D oli vahan janna ku autoiliat vaa hiljentaa kaikki ja pysahtelee sinne reunaan sillalle (joo on kyl vaarallista) ni no meki sit pysahyttiin jonon jatkoks :D ja sit siel tuli vaik kuin mont kertaa poliisi autoja jotka ajo ohi ja kuulutti etta "Ei saa pysahtya sillalle, jatkakaa matkaaa" :D
No eikohan kaikki kato ilotulituksen loppuun asti ja sit jatka matkaa :D hahaha.
Mut oli kyl hyva ku sit nahtiinki raketit :D ja Leti oli sita mielta et oli sen paras 4th of july :D ku se ei siis halunnu jaada Cityyn ku oli nii torkee kylma ilmaki.
No vietiin se sit kotiin ja sit ajettiin omaa kotiin nukkuun.

No comments:

Post a Comment