Saturday, June 10, 2017

BayAreaKidFest

Oltiin tossa viime kuun lopulla semmosilla lapsi festareilla. Se pidetään joka vuosi Concordissa. Sisäänpääsy on 6$/hklö paitsi alle 2v on ilmaisia ja jos lahjoittaa "canned foods" eli purkkiruokaa foodbank keräykseen, mitkä menee sitten vähävaraisille, vähän niinkuin leipäjonosta ruokaa hakeville ihmisille, niin joka purkista minkä tuo saa dollarin alennusta pääsylipusta mikä oli siis ranneke.



Rannekkeella sai mennä kaikkiin pomppulinnoihin niin monta kertaa kuin halusi. Aika moneen A oli kyllä liian pieni, kun ei esim viellä osaa kiivetä köyttä pitkin ylös pomppulinnaa ja sit laskea 10m yksin alas :D


Siellä oli myös tivolilaitteita mutta ne maksoi erikseen sitten jokainen lisää 2-7$ laitteesta riippuen. Noh E sitten halusi mennä ajaan autoilla, niin J kävi ostaa sille 3$ liput et se pääs ajaan niillä :)


Siellä oli myös myynnissä kaiken näköistä; kesähattuja, koruja, kenkiä, paitoja, mekkoja, vauvan vaatteita jne.

Ennen kuin lähdettiin kotiin niin siellä alkoi just sopivasti semmonen Apina show :D missä siis se niiden omistaja piti hauskan shown niiden kanssa. Ekana oli punaperse apina, joka osasi tehdä vaikka mitä temppuja vaikka olikin niin iso. Sitten oli muutama pieniä apinoita jotka pystyy roikkuen hännästä mistä vaan. Kaikki apinat ei nimittäin pysty roikkuu hännän varassa. Sit sillä oli myös muutama lintu jotka kans teki temppuja. 

Oltiin koko festarilla ehkä reilu 3h ja sit oli jo niin kuuma ilma (+34) et oli pakko lähtee kotiin varjoon :D
Tähän mennessä tää kevät/kesä on kyl ollut kylmempi kuin viime vuonna. Nyt ei oo ollut kuin yks päivä yli +40C. Viime vuonna niit oli jo ollut vaik kuinka monta tähän mennessä, mut onhan tässä vielä kesä jäljellä kun vasta on kesäkuu. Kuumat säät täällä jatkuu aina Lokakuun lopulle kun on Indian summer, ja sillon on viel kans yli 30C. Mulle sopiva sää on siin +24-27C hehe XDD ja sillon kun tääl tulee kuuma-aalto eli 5 pvää putkeen 34-44C niin sit on pakko lähtee muualle :D aika useesti mennään sitten sisäleikkipaikalle, kauppakeskuksiin missä on ilmastointi :D tai esim Alamedaan missä asuin aupair vuodet. Siellä on kesällä hyvät säät ja rannat :)

Mut anyways oli kiva toi Bay Area kids festival, ja mennään varmasti sinne ens vuonnakin :) 

Täs on viel meiän seuraavien päivien säät :D 

 Ens viikonloppuna taalla vietetaankin isanpaivaa, niin meian on varmaan pakko lahtea jonnekkin muualle sita viettamaan taalta meian nurkilta :P

No comments:

Post a Comment