Monday, June 5, 2017

Bday

Meidät kutsuttiin yhden Suomalais perheen vanhimman lapsen, Aaronin 7 vuotis syntymäpäiville. Nekin oli Arielin synttäreillä. Muita Suomiperheitä mä en oikeen kutsunutkaan, kun en oo niiden muiden kanssa ollut niin paljoa yhteydessä. Tän Anniinan kanssa oon eniten jutellut meidän suomi-playdate tapaamisissa ja muutenkin. 
Hän just odotti heidän perheen neljättä lasta ja se just syntyikin pari vkoa takaperin, poika joka sai nimeksi Samuel. Tosi suloinen tapaus :) Se syntyi kotona niilla. Ei vahingossa, vaan ihan suunnitellusti ja kaikki meni hyvin.

Mut joka tapauksessa, mä sitten menin synttäreille E ja A kanssa, mut J ei päässyt mukaan kun sillä on lauantaisin töitä.

kakut

He asuvat siit Concordissa, minne meiltä on about 25min matka niille, eli ei paha. Niillä on tossa vuokra talossa kans tosi iso piha, niinkuin meillakin. Me tosin ei olla vuokralla niin kuin kaikki muut suomi perheet taalla, kun ne ei ikina tieda kuinka kauan viipyvat taalla, niin vaikea lahtee ostaa mitaan.. 

Ne oli kans vuokrannut pomppulinnan sinne juhliin. Siellä oli myös yks toinen suomalainen perhe, Petran perhe (kenet mäkin tunnen) ja nyt sit tapasin hänen miehen ekaa kertaa. Niillä on kans 4 lasta.


 A osaa kans itse jo pomppia :)

 Kaikki vaalea tukkaiset on siis suomalaisia lapsia, paitsi mun :) <3

Juttelin siellä sitten muidenkin vieraiden kanssa tietty, ja yks pariskunta oli tosi mukava. En muista niiden nimiä, mut niil oli siis 2 poikaa jotka oli kans vähän reilu vuoden ikäerolla syntynyt. Ja sit kun siin jutelliin niin mä sit sanoin et en voi ymmärtää miten ihmiset luulee niin useesti että E ja A on kaksosia. Niin se sano että niillä on käynyt useesti samoin ja se on ajatellut et varmaan ihmisiä jotenkin kauhistuttaa ajatus et on hankittu lapsia niin pienellä ikäerolla, et helpompi ajatella et kun on kaksoset, niin ei oo ainakaan hankkinut tarkoituksella kahta lasta niin lähekkäin toisistaan. Musta toi oli aika järkevä selitys :P koska kuka nyt tahallaan haluaisi niin nopeesti uuden lapsen ensimmäisen jälkeen ??! :DD ei kukaa tietenkäa haha.
No joka tapauksessa, sit oli huvittavaa kun sanoin et E oli vaan 7 pounds (reilu 3kg) ni en voinu kuvitella et A oli sit syntyessään 9 pounds (eli 4kg). Ni sit se sano et sil oli samoin eka pieni, ja toka sit oli 10pounds, eli 4,5kg :O ja sen siskolla oli kuulema ollut 11pounds eli 5kg omg. Et ei kai A sit mulla ollutkaan niin iso :D pieni rääpälehän se oli silti :) <3

Naapureiden koira karkas aidan raosta kans kekkereille mukaan :D tosi kiltti koira muuten paitsi etta se karkaa kuulema joka paiva omalta pihaltaan noiden pihalle hehe

Juhlat siis alkoi 2pm ja me sit oltiinkin tokavikat vieraat ketä lähti juhlista vähän 6pm jälkeen :P  

No comments:

Post a Comment