Sunday, February 19, 2017

Valentine's Day

Valentines day eli ystävänpäivä, on täällä paljon enemän rakastavaisten päivä kuin ystävien.
J oli yön töissä ja tuli joskus puol seiska aamulla kotia. Me oltiin viellä nukkumassa tietty, vaikkakin ei kovin kauaa mennyt kun A sitten heräs ja alkoi pomppimaan meiän sängyllä :D
E yleensä nukkuu omassa sängyssä, mut sillon kun J on yön töissä niin ne molemmat saa nukkua mun kanssa jos haluaa. Noh eihän siinnä muu auttanut kun nousta ylös että J saa edes jotain nukutuksi. Se kyl oli nukkunut bart matkan kokonaan. Pari kertaa sillon meinannu käydä niin et se ei oo herännyt heti kun Bart on täällä meiän päässä päättärillä, ja on meinannut nukkua niin et se bart lähtee jo takas SF suuntaan :D
Tultiin sitten alakertaan ja mua odotti keittiönpöydällä ruusukimppu ja ihana ilmapallo <3


ja jääkaapissa oli suklaakakku :)

Myöhemmin sitte kun J heräs joskus 1pm niin mä annoin sille suklaata (se rakastaa suklaata mikä on niin hyvä juttu etten oo ainut herkkupeppu ;DD hahahaa. Mut esim J siskon mies ei tykkää mistään makeesta tai herkuista, ja kuulema mandariinit kin on sen mielestä liian makeita :O en voi ymmärtäää.)
Ja sit tein sille semmosen valokuvakirjan meiän viimevuodesta :)

Sit syötiin kakkua ja valmistauduttiin lähtee kohti SF. Mä halusin et mennään käymään Golden Gate Parkissa ja siellä San Francisco Botanical Garden. Sinne oli ilmainen sisäänpääsy (muuten maksais 7$/hklö) ja en oo ikin ennen käynyt siellä niin halusin nähdä millainen se on. Ja toiseks, nyt kun me yritetään saada toi meiän takapiha kuntoon, nii mentiin kattoon jos saatais jotain vinkkejä.


Oli ihan kiva puutarha. Mä tosin luulin et se ois ollut isompi kun kartassa se jotenkin näyttää.
Siel oli kivasti tehty eri alueita mis oli sit kasveja/puita niistä maista. Oli esim. Chile, Australia, New Zealand, Southeast Asia, South Africa, California Native. Mun lemppari oli ehkä Redwood Grove, missä oli niitä jättipuita, redwoods. J tykkäs eniten Garden of fragnance, missä siis oli kaikkii kasveja mitkä tuoksuu. Niitä sai näprätä ja haistella ja maistellakin jos haluaa. Siel oli esim minttua, mitä tulee meiänki takapihalle kasvamaan :D sitä on niin ihana laittaa teehen ihan sellaisenaan niin maistuu ihan älyttömän hyvälle.



Ei me keretty oleen siel kun ehkä pari tuntia niin aurinko laski niin se meni kiinni.
Nälkäkin alkoi sit oleen niin lähettiin syömään. J vaan kattoi kännystä kartalta jotain ravintoloita et mennään siihen johki lähelle vaan syömään, mut kun ajettiin paikalle niin kaikkialle hirveet jonot eikä siihen hätään tietenkään mitään varausta voi tehdä enään.
Päätettiin sit et mennään downtown  SF ja siel sit vaan johki syömään. Vietiin sit auto Union Squerelle parkkiin ja lähettiin katteleen. Lopulta päädyttiin syömään semmoseen kun Pearls. Ja oli hyvä valinta vaikka istumapaikkoja jouduttiinkin odottaa jokunen hetki. Cheesecake factoryn jonot ois ollut pari tuntia niin ei ois ollut mitään järkeä sinnekään mennä.
Ruuan jälkeen käytiin viel siin Union Squerellä pyörähtää ja ottaan perhekuva sydämen luona kun oli kerran Sydänten päivä ;P
Sit lähettiin kotiin ja mä tietty ajoin molemmat suunnat :D mä oonkin yleensäkkin meiän kuski aina.

No comments:

Post a Comment