Saturday, December 16, 2017

pikkujoulut

Nää East Bayn naiset järkkäsivät pikkujouluja kaikille ketkä vaan haluaa osallistua. Meitä asuu yhteensä 28 eri perhettä täällä East Bay. Aika paljon, vaikka tää alue on niin iso että sinänsä aika vähän. Mut mä kun vielä viime vuonna luulin ettei täällä asu oikeen ketään, niin kiva tietää että nyt sit kuitenkin suomalaisia täälläkin päin on.

Päätettiin sitten että Joulukuun eka olis hyvä päivä pitää pikkujoulut ja Petran perhe lupautu toimimaan houstina. Ne asuu Concordissa ja meiltä niille matkaa oli 28minutia, eli ei paha.
Pidettiin ne nyyttäri meiningillä et kaikki toi jotain. Mä tein makaroonisalaattia, et voin sit kans syödä jotain kun me ei enään mitään lihoja tms syödä.

Petra oli sit kuitenkin tehnyt kaksi eri puurosatsia, toisen lehmänmaitoon ja toisen mantelimaitoon (almond milk) niin mekin sitten saatiin riisipuuroa :) oli kyl iiiihanaa!! Vaik oisko ollut helpompi tehda vain yksi ja kaikille vaan mantelimaitoon...

Sithän siel oli tarjolla lihapullia, kraavilohta, joulutorttuja, ruisleipää jne. Mä söin varmaan 5 ruisleipää :'D ja sit kun lähdettiin kotiin niin sain niitä mukaankin aamupalaksi <3


Meitä piti alunperin tulla enemmänkin, mut loppujen lopuksi oli 6 perhettä, ja yhteensä 19 lasta :D et oli joo huliinaa ja vilskettä!
J ei päässyt tuleen kun se oli töissä, mut se oli kyl ihan ok kun kaikkien muiden miehet oli suomalaisia, niin en tiie oisko se tuntenut ittensä vähän ulkopuoliseks.


Ohjelmassa oli pipareiden koristelua, ruokailua, joululeffan katselua takapihalla (se oli se suomalainen joulu leffa, Noitarumpu)

ja sitten joululaulujen lauleskelua. Musta se oli kaikista parasta <3 jotenkin oli tosi ihana laulaa suomeksi vanhoja joululauluja ja tuli ihan mieleen oman lapsuuden joulut. Ja vaikka ollaan laulettu joululauluja suomikoulussakin, niin tuolla oli kyl ihan eri tunnelma :)


Me sit lähdettiin kotia ensimmäisenä, vähän klo 9pm jälkeen. Oli pakko päästä laittaa muksut nukkuun, kun aamulla oli sitten Suomi kouluun meno, ja niinä aamuina joudutaan herään niin aikaisin.

Ja pakko kyllä mainita viellä tähän, et on se kyllä kumma miten Suomalaiset oikeesti on aikataulussa, ja saapuu oikeeseen aikaan. Nimittäin pikkujoulujen piti alkaa klo 6pm, ja mä kun parkkeerasin pihalle TASAN klo 6, niin samaan aikaan oli yks perhe just kävelemässä autoltaan sisälle. Ja kun mä astuin ovesta sisään 6:02pm niin siellä oli jo kaikki paitsi Anniinan perhe, jotka ne tuli viis yli kuus :''DDD
Ahahahahaa Suomalaiset on kyl <3

1 comment:

  1. Samsung Galaxy Watch 3 Titanium HD Gaming Headset - Tianium
    The latest version of titanium hip the latest model titanium bikes for sale 3 called the Galaxy S5 titanium 3d printing Premium titanium hair trimmer as seen on tv Pro, comes with a stunning new design and titanium cookware a removable

    ReplyDelete